• Krystaliczny nawóz do iglaków przeciwko brązowieniu 250g

Nawóz krystaliczny do iglaków zapobiegający brązowieniu igieł 250g

12,90 zł
5,16 zł/100g
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 9,90 zł
ORLEN 9,90 zł
InPost Paczkomat® 24/7 (dostawa 24-48h) 13,90 zł
INPOST Kurier standard 19,00 zł
Kurier standard - pobranie 23,00 zł
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.4 kg
EAN 5902341001065

AGRECOL

KRYSTALICZNY NAWÓZ PRZECIW BRĄZOWIENIU IGIEŁ

Opakowanie: 250g

 

image


Nawóz interwencyjny niwelujący objawy brązowienia igieł firmy Agrecol. Przeznaczony  jest do stosowania w przypadku wystąpienia brunatnych igieł i objawach chlorozy lub zapobiegawczo w okresie od wiosny do jesieni. Działanie nawozu można wspomagać stosując jednocześnie nawozy wieloskładnikowe przeznaczone do nawożenia iglaków. Zawarty w nawozie łatwo przyswajalny magnez i żelazo przywracają intensywnie zielone wybarwienie igieł. 

 
image
Polecany nawóz jest w pełni rozpuszczalny w wodzie, mocno skoncentrowany w wygodnym w użyciu opakowaniu z wielokrotnym zamknięciem.

image

Stosowanie:
Rośliny nawozić co 14 dni w okresie od wczesnej wiosny do początku owocowania. W pozostałym okresie wegetacyjnym nawożenie można powtarzać co 30 dni. Nie nawozić dłużej niż do końca sierpnia. Stosować w postaci roztworu wodnego w dawce 1łyżeczka nawozu na 5 litrów wody na 1m2 uprawy.

image
Skład:
magnez (MgO) - 15%
potas (K2O)-13%
fosfor (P2O5)-5%
Mikroskładniki pokarmowe:
Bor (B), Miedź (Cu), Żelazo (Fe), Mangan (Mn), Molibden (Mo), Cynk (Zn)

Opakowanie: 250g

 

image

Dane producenta

Agrecol Sp. z o.o.
Mesznary 2
98-400 Wieruszów
Poland

tel. + 48 62 78 32 000
agrecol@agrecol.pl

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym, możesz zmienić ustawienia z przeglądarce.